Aviation Academy » Zbor de agrement cu avionul
Zbor de agrement cu avionul

Zbor de agrement cu avionul

În ultima perioadă, zborurile de agrement au devenit tot mai populare în rândul amatorilor de senzații tari, dar și celor care își doresc să trăiască experiențe unice. Astfel, dacă zborurile comerciale, cu care ne-am tot obișnuit, au rolul de a ne conduce spre destinațiile de vacanță sau locurile în care avem de bifat anumite întâlniri de afaceri, un zbor de agrement înseamnă aventură, distracție și un mod unic de a-ți petrece timpul liber.

Descoperă zborul de agrement cu Aviation Academy

Dacă și tu îți dorești o astfel de experiență sau dacă vrei să oferi un cadou memorabil unei persoane importante din viața ta, atunci te invităm să citești acest articol până la final.

Tarife zbor de agrement

Denumire Pret
Zbor de agrement Cessna165 EUR/ora
Zbor de agrement Tecnam P2008130 EUR/ora
Zbor de agrement Tecnam P2006T 350 EUR/ora
Zbor de agrement cu elicopter EC 120B830 EUR/ora
Zbor de agrement Piper Seneca V450 EUR/ora

Rezervă loc sau cere informații

Ne poți contacta și telefonic:

021 233 16 38
arată număr

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Care este vârsta minimă recomandată pentru această activitate?

Zborul de agrement este o activitate recomandată persoanelor care au peste 14 ani.

Ce se întâmplă atunci când condițiile meteo nu permit zborul?

Este indicat să verifici foarte bine starea vremii, înainte de a face o programare. Cu toate acestea, dacă vremea este capricioasă, te poți reprograma.

Se pot face fotografii sau înregistrări video în timpul zborului de agrement?

O astfel de experiență merită să fie imortalizată. Poți lua cu tine aparatul de fotografiat, dar va trebui să respecți normele de siguranță.

Ce este zborul de agrement și cum funcționează?

Zborul de agrement este realizat doar în scopuri recreative. Astfel, vorbim despre o activitate care să te relaxeze, să îți încarce bateriile și, de ce nu, să îți schimbe și perspectivele în ceea ce privește domeniul de carieră. Odată ce ți se oferă posibilitatea de a zbura deasupra orașului, s-ar putea să te intereseze din ce în ce mai mult domeniul aviației. Într-adevăr, vorbim despre un domeniu captivant, care te-ar putea cuceri de la prima vedere. În acest sens, mica ta plimbare cu avionul te-ar putea conduce, mai târziu, către primele cursuri de pilot de avion.

Ce tipuri de zboruri de agrement ai la dispoziție?

Ce tipuri de zboruri de agrement ai la dispoziție?

Dacă te-ai hotărât să faci o plimbare deasupra orașului, trebuie să știi că poți veni de unul singur sau însoțit de familie. În plus, poți opta pentru o călătorie spectaculoasă cu elicopterul sau pentru un zbor cu avionul. Oricare ar fi alegerea ta, experiența va fi memorabilă. În plus, dacă domeniul aviației te atrage din punct de vedere profesional, poți experimenta apoi și câteva ore într-un simulator de zbor.

Rezervă loc

De ce ar trebui să încerci zborul de agrement?

Încă mai stai pe gânduri? Ți-am pregătit o listă cu cele 5 motive principale pentru care un zbor de agrement ar putea deveni cea mai inspirată decizie din ultima perioadă:

  • Zborul de agrement este o experiență unică, ce merită trăită măcar o dată în viața;
  • Poate fi cel mai frumos cadou pe care să-l oferi persoanelor dragi din viața ta sau chiar ție, cu orice ocazie;
  •  Ai posibilitatea de a deveni pilot pentru o zi;
  • S-ar putea să-ți găsești vocația și să-ți schimbi perspectivele. Astfel, te-ar putea interesa inclusiv cursurile de stewardesa;
  •  Poți să realizezi cele mai frumoase fotografii și filmulețe.

Află cum se desfășoară zborul de agrement

De altfel, s-ar putea să fii curios cum se desfășoară un zbor de agrement în București și cum să te pregătești pentru această experiență.

Ce trebuie să știi înainte de a zbura?

Fie că optezi pentru o călătorie cu avionul sau elicopterul, vei avea alături un pilot pregătit în acest sens. De altfel, e important să știi că vei trece printr-o scurtă etapă de instruire în ceea ce privește normale de siguranță.

Cum arată o sesiune tipică de zbor de agrement?

Aviation Academy îți pune la dispoziție zboruri cu avionul de la Aeroportul Băneasa sau de la Aerodromul Strejnicu. Astfel timp de o oră sau chiar mai mult, vei avea parte de prima ta lecție de pilotaj, în timp ce vei admira cele mai frumoase priveliști de la înălțime. Așa cum spuneam, o astfel de experiență ți-ar putea deschide noi orizonturi în sfera profesională, astfel că ai putea să te interesezi ce salariu poți avea ca pilot de avion și care sunt condițiile pe care ar trebui să le îndeplinești pentru a activa în domeniul aviației.

Cum te pregătești pentru zborul de agrement?

În ceea ce privește perioada de pregătire pentru zborul de agrement, trebuie să știi că nu există măsuri stricte sau anumite reguli pe care să le urmezi, exceptând normele de siguranță pe care ți le va prezenta pilotul. Pe de altă parte, e indicat să porți haine cât mai lejere și să nu mănânci foarte mult înainte. Totuși, o să treci printr-o experiență nouă, nu ai vrea să o faci cu stomacul plin. De altfel, ar fi bine să verifici și condițiile meteorologice. În plus, este important să nu consumi alcool sau alte substanțe ori să ai probleme grave de sănătate. 

Despre destinație

Despre destinație

Dacă zborul comercial aduce în prim-plan destinația, zborul de agrement se adresează celor care își doresc să admire peisajul, savurând fiecare moment. Să privești orașul de la înălțime este o experiență cu care nu te întâlnești prea des. Fie că optezi pentru aeroportul Băneasa sau aerodromul Strejnicu, priveliștea de deasupra orașelor și împrejurimilor acestora este de-a dreptul spectaculoasă.  

Cere detalii

Standardele inalte ale serviciilor Scolii Superioare de Aviatie Civila sunt confirmate de parteneriate importante

tarom
facultatea de inginerie aerospatiala
Acadademia Henry Coanda
Serviciul telecomunicatii speciale
air bucharest