Aviation Academy » Inchiriere avion privat sau elicopter
Inchiriere avion privat sau elicopter

Inchiriere avion privat sau elicopter

Fie ca esti pilot de avion sau de elicopter instruit, cu experienta, fie ca esti in curs de formare, Aviation Academy iti pune la dispozitie o gama larga de servicii pe care le poti folosi in scopul imbunatatirii aptitudinilor de pilotaj !

Zboruri introductive cu avionul

Ai posibilitatea sa inchiriezi un avion privat pentru un zbor introductiv, alaturi de familie sau prieteni pentru a vedea daca ai abilitati de pilotaj.. Pentru aceasta activitate poti folosi licenta de pilot de avion in urma finalizarii cursurilor de aviatie sau poti alege un zbor alaturi de un pilot cu experienta.

Zboruri introductive cu elicopterul

Inchirierea unui elicopter privat are avantajul flexibilitatii si rapiditatii, fiind posibila aterizarea in orice zona semnalata autorizata pentru elicoptere. Utilizarea unui elicopter este o varianta optima daca vrei sa faci o calatorie pe cont propriu sau impreuna cu 2 prieteni.

Utilizare clasa dotata standard

Daca ai nevoie de un spatiu standard unde sa-ti desfasori activitatile legate de domeniul aeronautic, poti inchiria rapid una din cele 12 clase puse la dispozitia clientilor.

Utilizare clasa dotata cu proiector multimedia

Toate salile de clasa sunt dotate cu table smart, videoproiectore si sisteme de videoconferinta. Astefel  instruirea, invatarea si dezvoltarea capacitatilor devin mai interactive.

Utilizare laborator multimedia

Laboratorul multimedia cuprinde sisteme informatice moderne (calculatoare), precum si proiectoare multimedia pentru optimizarea proceselor destinate aeronauticii.

Utilizare laborator de navigatie Jeppesen

Laboratorul de navigatie Jeppesen este destinat instruirii prin simularea proceselor de zbor si a bordului unei aeronave. Prin utilizarea acestuia, pilotii pot invata sa-si simplifice fluxurile si operatiunile destinate meseriei, sa imbunatateasca procesul de comunicare cu operatorul radiotelefonist si sa-si imbunatateasca timpul de pregatire pentru zbor.

Asistenta pilotaj pentru activitati non-instruire (pilot)

Daca vrei sa inchiriezi un avion sau un elicopter, dar nu esti sigur pe aptitudinile tale de pilot sau ai nevoie de un coleg pentru desfasurarea unor operatiuni mai complexe, poti apela la serviciile de asistenta pilotaj pentru activitati non-instruire.

Asistenta zbor (include pilot/instructor, asistenta operationala si utilizare numar de zbor)

Daca esti in curs de finalizare a orelor teoretice si practice destinate licentei de pilot de avion sau elicopter, ai posibilitatea sa apelezi la serviciile de asistenta pentru zbor ca sa iti imbunatatesti aptitudinile si sa te simti pregatit pentru examinarea finala.

Asistenta operationala pentru o zi de zbor

Serviciul de asistenta operationala se ocupa cu acoperirea tuturor proceselor care se refera la pregatirea zborului: cerintele de setare, customizare, training si procedurare.

Tipuri de aeronave de inchiriat

Avion Cessna 172S

Avion Cessna 172S

Cessna 172S este un model compact de avion conceput in Statele Unite ale Americii care a fost utilizat pentru prima data in 1955. Modelul permite zboruri rapide cu 1 pana la 4 calatori, avand in total 4 locuri disponibile, un singur motor, aripi inalte si o aripa fixa pentru echilibru.

Avion Piper Seneca

Avion Piper Seneca

Avionul Piper Seneca este o aeronava utilizata in principal pentru zborurile personale sau in scopul afacerilor datorita rapiditatii de care da dovada.  Este un avion usor care functioneaza cu doua motoare, cu aripile pozitionate in partea de jos a corpului avionului, oferind o cabina imensa atat pentru calatori, cat si pentru pilot si asistentul pilotului.

Elicopter EC 120B Colibri

Elicopter EC 120B Colibri

Modelul EC 120B Colibri, bine cunoscut pentru caracteristicile pe care le preia de la pasarea cu acelasi nume, este un tip de elicopter utilitar, usor in greutate si utilizare. Este conceput cu 5 locuri disponibile pentru pilot si calatori si functioneaza pe baza a unui singur motor.

Tecnam 2008

Tecnam 2006

Cursurile practice de pilot elicopter din cadrul Aviation Academy se pot realiza cu un EC 120 asemanator modelului EC 120B.

Ce tarife sunt pentru lucrarile de intretinere?

Tarifele pentru serviciile de mentenanta pentru aeronave depind de modelul de aeronava, de perioada de stationare sau de zbor si de tipul de serviciu utilizat. Fiecare tip de aeronava necesita intretinere speciala datorita componentelor vitale pentru functionarea optima. Astfel:

Tarife

Tarife inchiriere avion privat sau elicopter Euro

Zbor cu avionul Cessna 172S

165 €
Serviciu aditional: pentru stationarea la dispozitia beneficiarului pentru fiecare ora cu avionul Cessna 172S 11.40 €

Zbor comercial cu avionul Piper Seneca

450 €
Serviciu aditional: pentru stationarea la dispozitia beneficiarului pentru fiecare ora cu avionul Piper Seneca 29 €

Zbor comercial cu elicopterul EC 120B Colibri

830 €
Serviciu aditional: pentru stationarea la dispozitia beneficiarului pentru fiecare ora cu elicopterul EC 120B Colibri 34 €

Tarife activitati aeronautice Euro
Utilizare clasa dotata standard 19 €
Utilizare clasa dotata cu proiector multimedia 21,66 €
Utilizare laborator multimedia 25,50 €
Utilizare laborator de navigatie Jeppesen 19,38 €
Utilizare numar de zbor 19,00 €
Asistenta pilotaj pentru activitati non-instruire (pilot) 34,20 €
Aistenta zbor (include pilot/instructor, asistenta operationala si utilizare numar de zbor) 68,00 €
Asistenta operationala pentru o zi de zbor 137,00 €

Contacteaza-ne si iti punem la dispozitie orice serviciu aeronautic de care ai nevoie!

Standardele inalte ale serviciilor Scolii Superioare de Aviatie Civila sunt confirmate de parteneriate importante

tarom
facultatea de inginerie aerospatiala
Acadademia Henry Coanda
Serviciul telecomunicatii speciale
air bucharest